nana johari

April 28, 2012

Freebies : Photoshop Textures VII [ Design ]


Assalamualaikum.

Aku ada cakap tadi aku nak bagi texture. Sorry kali ni tak banyak. Aku buat lain-lain design, so ada tiga je. Lol. Pandai-pandai lah korang tukar warnanya . 

700x500 . Aku tak tahu samada sesuai untuk dijadikan background or just sesuai untuk side graphics. Korang test test je la . Seeloknya, gambar yang nak diletakkan atas texture aku ni, di setkan modenya kepada color burn or multiply. Ikut kesesuaian.

dont re-freebies

http://i.imgur.com/QH8Fr.png

http://i.imgur.com/KgqHd.png

http://i.imgur.com/IgzxV.png

Done. Click pada image untuk pembesaran. Enjoy.
Kalau ambik, sila komen kat entry ni ._. terima kasih.

Adios.

82 comments:

  1. LAWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA LAWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA LAWAAAAAAAAAAAAAAAA AWESOME DAEBAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK KFOINEEEEEEE OMO DAEBAK GILOS LAWAAAAAAAAAAAAAA (Y) kbye

    nanti bila-II masa eden guna eh ? harhar :D
    gomawo ^o^

    ReplyDelete
  2. nak amik k amik . nanti saya credit k credit :p hehew

    ReplyDelete
  3. i'm taking the clock one~~~~~~ <3

    ReplyDelete
  4. NANA ! NANA ! KENAPA COMEL SANGAT KAU BUAT ? LOL . Tsk . Terharu madu kau ; kau buat terlebih comel :') Nak amik eh ? Nanti credit (:

    ReplyDelete
  5. whoaaaa ! DAEBAK ! Sya ambik k ! :)

    ReplyDelete
  6. @Yui Xilue
    HAHAH okayy ambek lahhh *u* btw thanksss TT__TT <3

    ReplyDelete
  7. ambik satu akak ;-; aaaaaa cantik (Y)

    ReplyDelete
  8. Mana dapat background texture ni ? :'O
    Huaaaaa saya amek tiga tiga xD

    ReplyDelete
  9. saya nakkkk nanti ambil boleh ? AAA seriously texture ni paling cantik lol :D

    ReplyDelete
  10. aaaah. semua lawaoooo. amik satu yer :D

    ReplyDelete
  11. Serius semuanye lawa gile ;~~; ambil yg due tu tau .

    ReplyDelete
  12. Catikkk *O* Kak Nanaaaaa saya amik 1. Terima kasik :3

    ReplyDelete
  13. satu perkataan 7 huruf, LAWANYA!! Ambik 1 thanks!

    ReplyDelete
  14. @Farah Hannis
    background? ._. mana ada background ._." background tu yg warna tu la ._. btw thankss :D

    ReplyDelete
  15. Ambik semua ley ? Cantik ah ! Gomawo ! :3

    ReplyDelete
  16. Alisa ambil satu. Nanti alisa credit ^^v

    ReplyDelete
  17. Kak Nana ku sayang lol k haha kak Nana kita ambik satu tau ♥

    ReplyDelete
  18. kak nana saya amek! , btw lawo lawo lah pandai akak buat buat tuto~

    ReplyDelete
  19. lawa la....
    ambik satu ya :)))

    ReplyDelete
  20. Kak Nana, nanti bila-bila saya guna eh,, gomawo!

    ReplyDelete
  21. kter amik satu ag~~ thanks :3

    ReplyDelete
  22. Nana, saya ambil kay? Arigatou!

    ReplyDelete
  23. cantik lah. Kak Nana, nak satu tau!

    ReplyDelete
  24. Nana! Saya ambil eh? Gumawho ;)

    ReplyDelete
  25. Serious cantik !! sha ambek satu <3

    ReplyDelete
  26. Nara ambik satu eh ? Comel je^^ Thanks :D

    ReplyDelete
  27. Akak saya amik eh.. Time kasih :D Lawaa~

    ReplyDelete
  28. terima kasih daun keladi . lain hari saya datang lagi eh . kak nana the best . .

    ReplyDelete
  29. kak nana, kite amek 3-3 blh? *oh my tamak disease* loyls

    ReplyDelete
  30. Saya ambik ehh . Nak buat poster . Thankgyu *campak RM50* XD

    ReplyDelete
  31. Sis Nana....nak amik dua key...^^

    ReplyDelete
  32. ambil satu~ lawa by the way ^ ^

    ReplyDelete
  33. Akak, saya ambil satu ^^ terima kasih :)) anyway semuanya cantik /thumbs up/

    ReplyDelete
  34. akak saya ambik tauuu.. thanks :DDD

    ReplyDelete
  35. kak. saya nak ambil satu. saya suka la semua design akak

    ReplyDelete