nana johari

November 15, 2012

Kpop Fan-Clubs' Headers III



Assalamualaikum.

Semalam sambil tunggu jdrama loading, aku sempat buat benda alah ni. Original by me. Memandangkan aku baru download fonts, teringin nak guna lol. Btw jangan tanya apa nama fonts sebab aku memang tak ingat aku main pakai je.

750 x 240. Header penuh. Ada border putih di sekeliling. Dalam 1 or 2px aku tak sure.

Absolutely no re-freebies 

Scroll bawah sekali untuk ambil code url. Url disusun berdasarkan nombor. Boleh rujuk dalam blockquote di bawah. Korang boleh tukar warna header kat Photoshop. Click Image kat tab, Adjustments dan pergi kat Color Balance tak silap aku. 

Oh ye aku ada typo kat nama jinyoung tu. Otl sorry. Aku mengantuk waktu tu.


1

2

3

4

5

6

8

Sila TEKAN SINI untuk url. Sila KOMEN kalau ambik. 
Terima kasih.

Adios