nana johari

November 15, 2012

Kpop Fan-Clubs' Headers III



Assalamualaikum.

Semalam sambil tunggu jdrama loading, aku sempat buat benda alah ni. Original by me. Memandangkan aku baru download fonts, teringin nak guna lol. Btw jangan tanya apa nama fonts sebab aku memang tak ingat aku main pakai je.

750 x 240. Header penuh. Ada border putih di sekeliling. Dalam 1 or 2px aku tak sure.

Absolutely no re-freebies 

Scroll bawah sekali untuk ambil code url. Url disusun berdasarkan nombor. Boleh rujuk dalam blockquote di bawah. Korang boleh tukar warna header kat Photoshop. Click Image kat tab, Adjustments dan pergi kat Color Balance tak silap aku. 

Oh ye aku ada typo kat nama jinyoung tu. Otl sorry. Aku mengantuk waktu tu.


1

2

3

4

5

6

8

Sila TEKAN SINI untuk url. Sila KOMEN kalau ambik. 
Terima kasih.

Adios

49 comments:

  1. B2st pun ada ?! Yayy .. Hahah ;)

    ReplyDelete
  2. lawa lawa :) awak peminat k-pop ke? hihi saje tanya

    ReplyDelete
  3. Hi, nak tanya, BigBang punya tak ade ke?

    ReplyDelete
  4. sofia amek yang biwaneypo ek unnie ;~;

    ReplyDelete
  5. @Miss Lonely

    takde ;A; lupa nak buat. shinee, bigbang, vip, zea dan others eden lupa nak buat -.-" ._."

    ReplyDelete
  6. Cantiknya unnie! :D saya ambik satu :D

    ReplyDelete
  7. Unnie ! Chincha Daebak !! Jeongmal ! Tak tahu nak pilih mana satu 'o'

    ReplyDelete
  8. akak nana. saya amik exotic taw.

    ReplyDelete
  9. cantik :D nana tlg buat kan big bang utk unnie? hihi :3

    ReplyDelete
  10. @qiaraqila

    haha thanks ;~~~; lol ambek jela mana2

    ReplyDelete
  11. @Ummu Aiman

    haha insyaallah nanti nana sambung buat header macam ni . lps exam ;~~:

    ReplyDelete
  12. Unnie lawo sngt.. Unnie leh tk buat B.A.P punye? Kalau tkleh, tkpe :'D

    ReplyDelete
  13. Unnie ! meaw meaw meaw . Cantiknyaaa . Sha ambek teen top tau :D ljoe ayam XDD

    ReplyDelete
  14. k . tak terkejut kalau artwork k. nana cantik lagi :3 memang selalu pun macam tu :DD

    ReplyDelete
  15. hai, ai amik infinite eh :B
    Lol

    ReplyDelete
  16. nana saya ambil exo punya eh hehe thankyou :)

    ReplyDelete
  17. hi , kak . saya amik satu .

    ReplyDelete
  18. comell ! awak kite nak amik yg b1a4 pnye ye :D

    ReplyDelete
  19. akak...saya ambil satu yer.terima kasih :D

    ReplyDelete
  20. Unnie, Jun ambil suju punyew :3 hehe thankseuu

    ReplyDelete
  21. unnie, saya ambil satu yee :)

    ReplyDelete