nana johari

December 8, 2012

Freebies : Photoshop Textures [Design]


Sorry tak ada artwork contoh lol

Assalamualaikum.

Hari ni lol malam ni aku nak kasi simple freebies untuk background poster ._. Happy poster. Gradient punya background ._. Kalau nak ubah warna, sila tekan Image, Adjustment, Color Balance. Pastu tukar lah ._.

700x700 px . Wajib komen kalau ambik ._. Tekan SINI untuk tengok url

1

2

3

4

5

6

7



43 comments:

  1. Kak nana anis ambik dua dua warna pink tu *o* terima kasihhhh ;u;

    ReplyDelete
  2. kak nanaaa :D sha ambek satu eh ? aigooo . cantik !

    ReplyDelete
  3. SEHUN!!! Arr meroyan jap. Hikhik

    ReplyDelete
  4. akak...saya ambil satu yang colour dia macam light pink tu ye kak ^0^ credit masuk ke dalam banner juga~

    ReplyDelete
  5. amek satu ehh :3 btw , semua textures k. nana cantikcantik ! hekhekk :>

    ReplyDelete
  6. saya amek semua save dlm lappy , okey ?? lol

    ReplyDelete
  7. Take all :) Will use this in the future . Thank you :D

    ReplyDelete
  8. nak amik semua sekali ok ^^ gomapseummida :)

    ReplyDelete
  9. Ambik ye sis nana nak buat background poster ^^

    ReplyDelete
  10. Nak amik eummm....semua okey ^^ ㅎㅎ

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum,saya nak ambil semua boleh? ^^

    ReplyDelete
  12. salam sis, saya ambek tauuu :D thankyou ^^

    ReplyDelete
  13. Saya ambik satu tau :) Terima kasih /bow. :3

    ReplyDelete
  14. Saye amik warna biru ;) Thanks^^

    ReplyDelete