nana johari

January 9, 2013

Freebies: Fonts I


Dont re-freebies ._.

Assalamualaikum.

Ok. Agak lama kan aku ambik masa nak buat benda ni hahaha. Mulanya ingat nak provide link sekali. Tapi aku rasa korang boleh cari sendiri. Lagipun aku dah bagi nama fonts. Just type je kat google tu, "/nama font/ font" , misalnya "yokomizo font" . Jumpa lah nanti. Kalau tak jumpa tu bukan rezeki korang lah kot. Cara install kat SINI. Untuk windows 7 je. Tapi sebenarnya sama je kat mana mana windows pun.

Tengoklah kalau aku rajin untuk buat yang second part punya

Adios.

5 comments:

  1. akhirnya ;_; ahaks. lama dah tunggu. thank you thank you kak nanaaaaa *o*

    ReplyDelete
  2. it looks like it unavailable to download ?

    ReplyDelete
  3. @Zhang Rui
    hm? wait sorry i dont understand. i didnt give any download links so what is it that couldnt be downloaded?

    ReplyDelete