nana johari

January 24, 2013

Freebies : K-guys Icons




Assalamualaikum.

Aku dah siapkan icons lol. Ni simple icons je. Next time lah bila terlebih rajin aku buat designed icons yang ada background berwarna dan ada font tu. Kali ni aku pemalas. Ni pun dah susah nak buat renyah gila. Ahahaha. 

100x100px . Sila komen kalau ambil :) Aku tak sure link tu menjadi ke tidak. Try jelah. No re-freebies.

CARA NAK AMBIL
Tekan CTRL + Click pada icon yang korang nak tu.

Nak jadikan twitcon pun boleh rasanya. Aku dah try kat gambar Ilhoon pakai spek silver tu lol.
Adios.


77 comments:

  1. D.O with his qt eyes ;~;
    lawoh semua lawoh *main Ctrl+Click* ∩(︶▽︶)∩

    ReplyDelete
  2. Lawanyaaaaa ;~; fuyoh. nak satu. lol ;~;

    ReplyDelete
  3. unnieeee!! saya amek tau. cute laaa >.<

    ReplyDelete
  4. hehe saya ambil tau :D thanks kak nana .

    ReplyDelete
  5. acane akak buat gmbr diorng jadi tak pecah ._. ada tuto dia tak?

    ReplyDelete
  6. Frebies icon tu penuh dengan gambar abe L xD kekeke .

    ReplyDelete
  7. kak nana, nak rembat semua aci tak? /ohmaigad perangai tamak dah datang -.- /

    ReplyDelete
  8. Wuahh!! Unnnie! Lawo sangat! Saya nak pakailah icon nih xD

    ReplyDelete
  9. Akak, unaa amek kebanyakan icon myungmyung, baekki, ljoe, luhan & the rest of exo hehehehe n3nV

    ReplyDelete
  10. akak, saya amik belaka boleh tak ? haha.. tamokk . ljoe dengan eskerim comel :D

    ReplyDelete
  11. Unnie !! comelnye Myunggg.. >//< amik sikit tauu.. :D

    ReplyDelete
  12. @sha_98

    ahaha eh yeke? lol tak perasan pulak lol

    ReplyDelete
  13. @Fatin

    haha lol . rembat je la selagi mampu :D

    ReplyDelete
  14. take one. lol thankGyu kak nana :D

    ReplyDelete
  15. Banyak Yongguk *O* Fuyooohhh sayang kak Nana ! xDD *throw heart + Piano*

    ReplyDelete
  16. wahhh, nice semua. saya ambik sikit ye. :)

    ReplyDelete
  17. Kyeowooo >w<
    Saya ambil yaa :)
    Thanks ! ^^

    ReplyDelete
  18. Kak Nanaaaaaa ;~; Saya ambik satu heh? *u*

    ReplyDelete
  19. Ambil satu gambar Kris <3, yang bawah sekali, tq :D

    ReplyDelete
  20. ambik Luhan *peluk Luhan* lol HAHAHA , omo rindu blog eonnie Nana ! XDD /budak asrama/ :p

    ReplyDelete
  21. kak nananana mohon ambik eh? for twitcon . btw, cantik gilerr icon tuuu ;~; aegyo.

    ReplyDelete
  22. @Vanilla Gyu

    ahaha banyak ke? lol /sambut heart buang piano/

    ReplyDelete
  23. semua lawoooo ;~; saya amek ye.

    ReplyDelete
  24. saya ambil satu tau, untuk icon blog.
    kamsa :D

    ReplyDelete
  25. kak nana ... saya ambil banyak :)

    ReplyDelete
  26. saya guna gamba awak yang myungsoo. thank you <3

    ReplyDelete
  27. kak nana, saya nak ambil baaaanyak bolehh? Thankgyuu xD

    ReplyDelete
  28. k.nana..kita amik semua ye..hehe..

    ReplyDelete
  29. ambil semua yang EXO punya ehh? thanks :D

    ReplyDelete
  30. nak ambil satu eh? Thanks kak nana

    ReplyDelete
  31. unnie . saya ambil ehh . thank gyu ! XD

    ReplyDelete
  32. Kak Nana, amik satu eh. Gomawo ~

    ReplyDelete
  33. unnie, saya ambil ya.. thank you :)

    ReplyDelete