nana johari

May 13, 2013

Freebies: Photoshop PNG - A [own made]



Do not re-upload/re-freebies. Big NO.


Assalamualaikum.

So tadi try buat benda alah ni kat Illustrator. Boleh digunakan kat romcom poster or sebagai sidebar image or apa apa jela hah aku tak tahu hahaha. 

Rules;
  • Comment
  • Credit me
  • Don't upload them in any tutorial | ask for my permission first 

dan korang perlukan benda ni, luhanbb

DOWNLOAD

Kalau download link tak working maklumkan kat aku. Bila dah download, right click dan click Extract Here/Files. 

Enjoy ahaha
Adios.

37 comments:

  1. kak naananananananananana comelnyaaaaaaaa *o* eden download tahu \o/

    ReplyDelete
  2. salam nana... download tu kna msukkn password ke?? srius blurrr !-!

    ReplyDelete
  3. @Hana Hazis (RenHana)

    ya. dan eden dah bagitahu kat entry :)

    ReplyDelete
  4. Nak download TTT p/w apa hor?

    ReplyDelete
  5. omg ;AAA; /pinch luhan's cheeks/ Kak nana so cute i download ;AA;

    ReplyDelete
  6. wahh comel comel belaka!!
    eden donlop tau~and nana buatlah tutor AI =_=

    ReplyDelete
  7. apa-apa pung den suka nama cafe unnie. "NJ Cafe".

    ReplyDelete
  8. @Ieyra Ghani

    okayyy ;~;
    haha AI nana tak tahu acane nak buat tutor T_T

    ReplyDelete
  9. ;AAAAAA; comelnyaa! eden download tau. thankssss ^0^

    ReplyDelete
  10. kak nana, sy donlod ea art akak ni. comel gila akak lukis ^^ kak nana lukis tu guna yg bamboo tablet ke ? susah tak nak wat ? sll'y kak nana lukis satu art amik masa brp lama ?

    ReplyDelete
  11. @liyanajunior

    ;~~; yang ni akak buat guna mouse.
    tak sure ;~; tak check masa lol ;~:

    ReplyDelete
  12. wuhuuuu. lawa ! den tumpang download yeee xDDDD /bagiflyingkissljoe/ :3

    ReplyDelete
  13. salam, sy download ye . thanks ^^

    ReplyDelete
  14. Kak Nana, macam mana nak buat macam ni ? Guna photoshop ke ?

    ReplyDelete
  15. saya guna illustration ni ya akak :)

    ReplyDelete
  16. Akak memang daebak! Boleh buat pasal buah buahan pula tak? Kalau x takpa :'D

    ReplyDelete