nana johari

July 9, 2013

Kpop Bookmark Giveaway by Nafaa



This is my bb ;;

Assalamualaikum.

Walaupun aku ni selalu tak ada luck kalau join benda benda yang ada kaitan dengan 'random luck', tapi— ok sudahlah apa aku merepek ni so here,


Due date : 31 July 2013


Facebook : main | kpop
Twitter : main

Blog, twitter, fanpage memang dah lama follow/like.
So rasanya itu je kan? 

Adios.

3 comments:

  1. Waa dapat jugak twitter nana :D

    ReplyDelete
  2. @Bubu

    ahaha. eden tak bg url twitter sbb ada orang cakap tweets eden annoying

    ReplyDelete
  3. uuu congratz menang GA niehh :3 haa mesti taruk gambar luhan enn kat picture tu . tau dahh :3

    ReplyDelete